BE  

EN 

N.S.C.S bvba

ICT diensten voor particulieren,

kleine en middelgrote ondernemingen.

Learn More »

ERP software

Open ERP

Oracle e-Business suite

Learn More »

Home

    N.S.C.S. bvba is opgericht in 1999 door Robin Van Elsen. De afkorting N.S.C.S. staat voor Network, Software en Computer Services.

    Wij bieden onze diensten aan voor het leveren en vinden van Netwerk, Software en Computer oplossingen. Wij helpen, samen met u, met het zoeken van oplossingen, op basis van uw noden. Wij helpen met het optimaliseren van uw server, software, netwerk en computerpark.Dit doen we op een onafhankelijke en objectieve manier.

    Wij stellen onze kennis en ervaring ter beschikking van Kleine en Middelgrote Ondernemingen, alsook aan particulieren.

    We helpen u met al uw computer en communicatie vraagstukken. U kent ze vast wel, al die zaken waar je eigenlijk niet mee wil bezig zijn maar waar je niet meer omheen kan. Computers die niet doen wat je wil, documenten die niet meer terug te vinden zijn of die je niet kan versturen per email. Je postvak dat volloopt met spam. Het pijnlijke "had ik maar een backup genomen" gevoel, wanneer je computer opeens de geest geeft.

N.S.C.S. bvba richt zich met zijn diensten vooral naar Kleine en Middelgrote Ondernemingen. Bedrijven waar de core-business niets te maken heeft met IT. Bedrijven waar geen grote budgetten beschikbaar zijn om voltijds geschoold ICT personeel in dienst te nemen.

    Wij kunnen en willen u daarmee helpen. Samen met u gaan we na wat voor u echt belangrijk is en hoe u dit eenvoudig beheersbaar kan maken. Wat hebt u nodig, wat niet ... Wat moet u vragen bij uw IT leverancier.

    Wij helpen u met het bepalen van uw ICT projecten. We leggen duidelijk vast wat er nodig is (scope), we bepalen samen met u welk budget beschikbaar en nodig is en op welke termijn u dit project gerealiseerd wenst te zien. Indien gewenst, volgen wij het project ook op voor u.

    Dat is wat wij doen, eenvoudig, objectief en vooral onafhankelijk. Zonder banden met specifieke leveranciers, respecteren we uw relatie met huidige handelaars.