BE  

EN 

Over ons N.S.C.S. bvba

    De man achter N.S.C.S. bvba is Robin Van Elsen. Hij is al zeer lang gepassioneerd bezig met informatica. Hij werkte zich op via diverse IT opleidingen en avondschool. De verschillende studies worden gevolgd door praktijkervaringen in verschillende sectoren in diverse landen. Deze opbouw van studeren en werken resulteert in de brede basis die typerend is voor de aanpak van N.S.C.S. bvba.

    Al tijdens zijn studies richt Robin zijn eerste zaak op, hij ontwikkelt software toepassingen voor diverse bedrijven.

    Na zijn studies start Robin zijn professionele carriere als software onwikkelaar bij General Computers. Naast software ontwikkelingen, bouwt Robin een ervaring op in systeem beheer van computers en netwerken en biedt ook de Technische afdeling van General Computers ondersteuning. Een gedreven kennis van diverse Unix/Linux, Microsoft en Mac systemen zijn het resultaat van jarenlang gepassioneerd werken met deze systemen.

    Dit is ook zijn collega‚Äôs niet ontgaan en Robin wordt in 1998 meegenomen naar Biffa Waste Services in Vilvoorde om te gaan werken als System Engineer.

    In september 2000 wordt hij door GDM Electronics gevraagd om de ERP implementatie en IT diensten uit te bouwen als ICT manager. Met vestigingen in Slowakije en Roemenie breidt ook zijn internationle ervaring uit. Na de implementatie van Oracle e-Business Suite, een meer uitgebreidt ERP Systeem voor GDM Electronics, wordt hij gevraagd om te gaan werken bij Oracle Belgium nv.

    Bij Oralce bouwt hij zijn eigen netwerk uit met jobs die hem bevallen binnen het Oracle PIM/PLM product gamma en geeft les voor Oracle University. Als PIM/PLM specialist weet hij ook verschillende klanten van Oracle te begeleidien in een succesvolle implementatie van de diversie PIM/PLM modules.

    In 2010 gaat hij aan de slag bij Inter Access waar hij als proxy customer analyses uitvoert voor een nieuwe Quotation Tool, volledig op maat geschreven in Oracle Apex en implementeert hij ook Oracle e-Business Suites. Zijn gedreven kennis van Supply Chain Management geeft hem een goed inzicht in de belangrijkste bedrijfsprocessen zoals Aankoop, Verkoop, Productie en stockbeheer en zorgt voor een optimale implementatie bij de klant.

    In 1999 besliste hij om N.S.C.S. bvba op te richten als bijberoep. Na jarenlang aandringen van zijn klanten beslist hij om vanaf 2012 volledig als zelfstandige te gaan werken.

    N.S.C.S. bvba streeft totale onafhankelijkheid na. Enerzijds betekent dit dat het als consultancy bedrijf geen enkele band heeft met leveranciers of aanbieders. Anderzijds wilt het ook dat u als klant onafhankelijk bent van N.S.C.S. bvba.

"De band tussen de klant en N.S.C.S. bvba moet gebaseerd zijn op tevredenheid, eerder dan op afhankelijkheid of noodzaak."